antun007 -molim vas |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slažem se sa Bakom Beom, čemu takav ton? I mi bi htjeli svašta ali nekad to jednostavno ne ide. A kako veliš i sam da ti čak ni tata za to ne bi dao ni kunu kako od relatvnih stranaca uopće možeš zahtjevati takvu uslugu i još se vrijeđati? I još nešto: nauči "molim" i "hvala" vjeruj to su ti čarobne riječi, a perunika i irisa ima i kod nas da se smrzneš od ljepote
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne bih se htijela uplitat u raspravu ...........jedino antune ako smijem sugerirati- koliko sam shvatila želja ti je imati nešto šta nitko nema a voliš perunike- koliko ja znam postoji 8 autohtonih hrvatskih vrtsa perunika (ne pitaj me za imena zaista neznam) i koliko znam još ih nitko nije objedionio na jednom mjestu- možda da pokušaš otkriti koje su to vrste i napraviti si jedinstvenu kolekciju od njih? A s obzirom da je riječ o autohtonim vrstama mislim da tu ne bi trebao imati problema s plaćanjem....
evo nadam se da sam barem malo pomogla...(kartice nemam ....a iskreno sumnjam da se ljudi u današnje doba razmahuju njima i koji ih imaju- obično ih koriste za puko preživljavanje- zato se nemoj ljutiti na nikoga, jer ako do sad nisi shvatio....ovdje si nam vrlo drag i ja osobno te jako volim |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se svima iskreno ispričavam i nadm se da mi ne zamjerate.Baka Bea Koju od ovih što sam tražio imaš?
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovu na slici i još slične, s malo smeđe boje, plavkaste, plave, ljubičaste, žute, bijele, ako govorimo o I. barbata nana. Žao mi je što sam bila u gipsu dok su cvale, sad su sve iste kad nema cvijeta. Odvojila sam žute, pa za njih znam i čuvam ti, kako sam obećala. I ne zamjeram ti, samo prijateljski savjetujem. poz...
P.s, Ostale ne vidim, nisam uspjela otvoriti link. |
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volio bi posjetiti tvoj rasadnik.Zar te Iris barbata nana ne cvijetaju u rano proljeće?I ovo što nisi mogla otvorit ima Iris anaconda love i African iris
|
|
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Unaprijedio ti mene Antune, nije rasadnik nego vrt i to mali. Iris barbata nana cvate poslije I. pumila, dakle 4-5 mj. Uspjela sam otvoriti onu stranicu i mogu ti reći da ta anakonda love nije ništa posebno, ima neusporedivo ljepših, no ti dakako ne moraš dijeliti moje mišljenje. Niti nju ni afrički iris nisam našla u 'Irises a Gardener's Encyclopedia', vjerovatno je neki amaterski, lokalni ili komercijalni naziv.
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka Bea,ako jednom dođem u tvoj rasadnik (opet sam te unaprijedio),samo ću reći daj mi od svega po malo
|
|
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PTAH
U ljubavi ste impulzivni i puni zahtjeva. Iskreni ste, otvoreni, lojalni, pa čak i naivni. Kako je Ptah bog istine, ne pristajete na odnose koji nisu sasvim iskreni. Obično nemate mnogo strpljenja i zbog svojih zahtjeva i impulzivnog reagiranja lako raskidate veze. Ponekad znate biti prgavi i neugodno iskreni, jer mislite da je najbolje sasuti istinu u oči bez obzira na posljedice. |
|
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |