cvijeće na slikarskom platnu |
Odgovori |
Korisnik | |
babaos
Novo sjeme Pridružen: 08 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Ožujak 2012 u 09:23 |
Sponzorirani linkovi | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo
|
|
kvik
Novo sjeme Pridružen: 14 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smatram da ovakvi radovi zasluzuju puno vise komentara... stoga da malo ozivim temu! Veoma poseban rad!
|
|
babaos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da nije informacija o tvom komentaru završila u mom mailboxu nebi sad bio tu.Pa dobro lijep pozdrav svima a posebno tebi kvik. Akademski sam slikar ali cvijeće volim tek nešto malo manje od vas ovdje.Dosta vremena provodim u svom vrtu.Očito ne dovoljno jel ga i slikam.To je veoma velik i važan opus u mojoj biografiji.Naravno kako i pretpostavljate to nije samo faktografija i informacija već i povod za oblikovno promišljanje likovnim elementima.Postoji dakle u svemu ovome i uzročno posljedična povezanost koja je važna i presudna.Sve u svemu drago mi je da je bar netko na drugi način komentirao moje uradke.Kad sam stavio ovdje nisam bio pretenciozan ali kad sam pronašao topic u kojem je to već netko drugi učinio pomislio sam da ni ja neću previše smetati sa svojim slikama sa motivom cvijeća. Koliko je meni cvijeće važno prosudi po ovim umjetničkim slikama u privitku.Portret žene je secesijski sa početka prošlog stoljeća i odjeća kojom se omotala ima na sebi cvijetne motive.Druga slika je stara 250 godina i također ima motiv cvijeća.U XVIII st kad je ova slika madone nastala to uopće nije bio česti motiv na slikama.Obe ove slike posjedujem u svojoj zbirci upravo zbog tog motiva. |
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepe slike,cvijeće je uvije lijepo,bilo na slikarskom platnu na ručnom radu lili u prirodi
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo RSara kaže razigrana ljepota -koja se pretače na platno
|
|
babaos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako vaš vrt djevojke.Ja mirujem i u atelieru i u vrtu.
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
babaos, slike su ti krasne, prodasješ li ih, mijenjaš za nešto? Meni je jedna zapela za oko,pa ?
Da si popunim kolekciju. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
babaos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od 23 slike na ovim fotkama samo je još nekoliko u atelieru.Točno samo još imam tri od ovih ovdje prikazanih.Ali zanima me koja ti se sviđa.Još više zašto ti se sviđa.Lijep pozdrav tebi i ostalima koji su pogledali ove fotke. |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su zaista prekrasne...
Nisam kolekcinar, ali me je osvojila treća slika prezadnjeg reda. Ne mogu to objasniti, ali nekako mi je ugrijala dušu. Ima nešto posebno, zrači. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvi put sam ovdje i baš sam oduševljena onim što sam vidjela,pa bi vas zamolila pošto sam i sama samouka i volim slikati posebno cvijeća ,a vi ste kao što vidim akademski slikar,da pogledate moje radove ima ih na staklu a u poslednje vrijeme radim i akril na platnu, pa vas molim da mi ostavite komentar i date svoje mišljenje to bi mi mnogo značilo, naravno i kritike a njih sigurno ima pošto sam samouka.hvala vam unaprijed.
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaboravih napisati moji radovi su na temi izrada nakita pod nazivom mojih ruku djelo tu ima svega i svačega čime se bavim hvala
|
|
Diyya
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 01 Prosinac 2013 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 36 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve su odlične , svaka čast
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |