uradi sam-a by Zvonkica |
Odgovori |
Korisnik | |
zvonkica
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Veljača 2009 u 08:46 |
Bilo je vrijeme da konačno krenem i ja sa svojim rukotvorinama.
MM i ja stalno nešto kemijamo. Doduše , bez njega nema niš, zajedno ima svega,svašta... ovo dolazi iz kućne arhive_ folder ART: , fotka napravljena od morskih stvorenja , more u Omišlju na Krku. Ovo je moj uradak, morski: , kako sačuvati jabuke... |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
zvonkica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje nastaju ruko-umotvorine MM a i neke po mojim idejama:
a ovo su moje romantične slikice: i kapelica-kućna, figurice izrađene rukama MM a dekoracija moja. |
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvonkica. pa u toj radioni mora svašta lijepog nastati
|
|
zvonkica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa da, i nastane, ovo je stara slika ,sada je radiona još veća. Ovi autići i motor je isto djelo MM...možda sam se toliko raspričala o njemu jer mi nedostaje , na putu je!
|
|
|
|
zvonkica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da , ovaj crveni autić kao bagi , sam je napravio a u donjem redu je motor , žuti na tri kotača i to je sam napravio.Ovaj Tomos je preuređen za mene ali na kraju ga vozi sinko! Inače smo ti familija od motora i kvadova - motor MM
a ovo je moj ljubimac! |
|
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma pravi genijalci....bravoooooo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
zvonkica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, trudimo se koliko možemo!
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo zvonkice, bit će možda poznaš i moju djecu - svi voze motore i obje kćeri i zet - ludi su za motorima.
Radiona je super - mm odmah zavirio da vidi čega tu sve ima, zadovoljan je.
Ostali radovi prekrasni, čim ima veze s morem - mi uživamo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
zvonkica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma vrag je crni i ne spi, a Rijeka je malo selo , možda se svi poznamo! Garaža sada izgleda još opasnije, nema čega nema.Kad zatopli MM je u garaži a ja u vrtu.Mir u kući!!
|
|
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super zvonkice, prekrasno sve, vrlo vrijedna familija
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
zvonkica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Mamaa, bitna je volja .
|
|
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvonkica draga bitno je i primit se posla. To ti je ko s menom i z, imamo volju al se nikak primit posla...i evo još sve stoji, zato sam se ja sad trgnula. A vi stalno nešto |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pluskvamperfekt mi je pomisao na vožnju motorom. Pokušala obnoviti ljubav prije 4 godine ali bilo više straha i drhtavih nogu nego užianja. Lijepo kaže narod: sve u svoje vrijeme a ja mislim da bi trebalo dodati i sa svojim kilama. Baš zbo toga milim da bi mi tvoj ljubmac više odgovarao nego netjakov bik na dva kotača i 1000 kubika.
|
|
zvonkica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti to misliš, on ja stabilniji ali ako se samo malo zaneseš brzo se nađeš u nekom granju !!!
inače mislim da je baš za tebe draga moja Franjice ali pok kontrolom konja !!! hahhahahah |
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |