Ruža Osiria |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da,prva je meni propala acapella,a druga ova je skoro identična mojoj.Ja sam bila kupila i nostalgiju i ona je slicna njima,s jedne strane bijela sa druge crvena ladica,ali mi propala..Heimatmelodie i alijansa su jako slične..Lijepa je svaka,bar meni!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni se jakp dopada,tek sam ih stavila ove godine na proljeće jedno 14 različitih pa očekujem ove godine da se pokažu u pravom svjetlu
|
|
Psy1987
Novo sjeme Pridružen: 27 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
1. Gde si nabavio Osiriu?(ako nije tajna)
2. Da li neko zna kako se zove ova vrsta http://flora359.com/images/Buket_moderen_rozi.jpg i gde ima da se nabavi? Unapred hvala... |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
zimus sam stavila sliku negdje ,neznam vise gdje ,moje ruze bila je to rozna sitna ruza ,a sad evo te ljepotice
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna je
Sada još da trava potvrdi daje to osiria i mi zadovoljne
|
|
Rijeka
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa sliči,ali boja baš ne odgovara.Ima više takvih sličnih ruža,koje imaju tu bijelu donju stranu latice.Ova koju sam ja kalemio od susjede više sliči na onu sa prethodne strane.Uslikat ću je sutra,odnosno danas.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |