fimo privjesci |
Odgovori |
Korisnik | |
ivancanka
Novo sjeme Pridružen: 18 Studeni 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 16:25 |
Helooouu,evo i mene,ime mi je Marina i pošto volim stvarati i uljepšavati,izabrala sam ovaj forum,,,,sve je tako prekrasno,cvjetno i inspirirajuće,da sam odlučila staviti i ja par svojih radova,nadam se da će se nekome i svidjeti...(iskreno za njega nebi ni saznala da mi nije predložila moja draga prijateljica rosa) ;) velikii tnxić njoj!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ivancanka
Novo sjeme Pridružen: 18 Studeni 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e sad kako ubaciti slike... hmmm
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav!
Ja ih obradinm TinyPic - Free Image na 640 x480 , skopiram na forum i to je to! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej draga moja Marincek pa dobro nam dosla,mislim pa bil je i vec redsamo moramo jos poraditi na slikicama
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...dobrodošla ...nadam se da će uskoro i koja slikica, volim da se fimo ekipica povećava
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |