Iđirot -Močvarni ljiljan – Acorus gramineus |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klaudija, možeš ih poslikati izbliza?
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iđirot u teglama izgleda jako dekorativno.
Klaudija, koliko mu vremena treba da popuni teglu? |
|
Sutra je novi dan.
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anastazija naravno draga, sutra cu ga uslikati izbliza.
lucy - ovo su dobro siroke I plitke saksije I imam ih bar 4-5 godina(ako ne I vise), naravno da ce manju popuniti prije, a I ove su posude vec male tako da cu ih morati ubrzo u vece presaditi
do slicica izbliza, evo sam prosla kroz svoje slike ovdje I izvukla ovih par slicica otprije gdje se vidi
a ove sam lani posadila ( pomijesani sa svim I svacim u jednoj saksiji)
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav draga
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno!!! Ja se zaljubih u iđirot, !!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila sam Močvarni ljiljan , dali da ga sad posadim u teglu i pospremim u podrum ili ne grijani plastenik ili ga mogu direktno posaditi van u zemlju ?
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna tema.prošle godine sam ga dobila i preživio je vani u slavoniji
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |