moji mali detalji iz vrta |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | ||
Anabella
Nedavno posijan Pridružen: 28 Rujan 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 29 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bazencic je presladak!
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bazeni super
|
||
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ideje su fenomenalne i domaća radinost a to se cijeni više!
|
||
zvonkica
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prvi puta sam ovdje i stvarno su super ideje .Trebaju mi jer se spremam urediti vrt ovog proljeća.Da li ima nako iskustava sa vrtnim kaminom, da ga je sam napravio???
|
||
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
||
buba mara
Novo sjeme Pridružen: 24 Veljača 2009 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
super ideja
|
||
Fifi
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
sanja84
Novo sjeme Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
super bazeni
|
||
radosnica
Već proklijao Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
O ovom bazenčiću često razmišljam. Odlična ideja i izvedba. |
||
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja....otkako sam ga vidjela ne ide mi iz glave...moram to napraviti za svoje ptice na gruntu....
|
||
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
za ideje, ptice su ti sigurno jako zahvalne i naravno da ćemo nešto prekopirati .....
|
||
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
||
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ideja i izvedba su prekrasni, svaka čast
|
||
Uz cvijeće i život je ljepši
|
||
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vrtna špina je super. Originalna je, unikatna, prekrasna. A ti si upravo zbog nedostatka novca napravila krasne stvari kojima se mi divimo. Vidiš koliko si kreativna, samo naprijed.
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tako je sve lijepo što čovjek svojim rukama učini,pa
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |