Mostar |
Odgovori |
Korisnik | |
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 16:37 |
ja cu biti sjed, ja cu biti star al` bice vjecno mlad moj mostar Nije moj ali ima nešto u tom gradu što te obori ... cijelo vrijeme kako sam bila tamo samo mi se taj stih vrtio u mislima .. Prvo kad sam došla ostala sam zatečena ruševinama .. bože dragi pa ja sam mislila da je to puno više obnovljeno ... staklena banka Ovdje se nekada .. i ne tako davno stanovalo Dakle neću puno .. nisam ih puno niti htjela slikati nekako mi je to teško bilo no eto bar djelić samo da nikad ne zaboravimo ... Konec prvog dela Nisam imala previše vremena za obilaziti a kako nisam htjela baš sama lunjati bijah prisiljena dobrim dijelom obilaziti modne centre .. uhh to mi i treba kad sam u društvu mostarki provodila slobodne sate No ipak uspjela ponešto i zabilježiti Od neznam ni samo koliko džamija Mostar ima .. kažu da je ova najpoznatija - Karađozbegova džamija A bogme skoro svaka ako ne i svaka ima i groblje Malo šetnje starim dijelom Mostara Suvenira ko u priči Bogme svakojakih hehhhe Čuvarica suvenira Polako .. no nekako se ipak približavamo starom mostu I eto ga .. ima ih sedam ali ovaj je poseban Neretva dolazi I odlazi Hahha mislim da će mnogi reči sada .. ma što nisi skočila ... no ja sam ipak samo fotkala .. ovo je pogled skakača s mosta Ćuprija .. nije na Drini ...već na riječici Radobolji Hmmm najrađe bih ušla ... I za kraj ... najveći ili drugi najveći tako mi rekli .. križ na svijetu Na Humu
Dosta za danas nadam se do skorog ponovnog susreta sa Mostarom ... |
|
Sponzorirani linkovi | |
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike Gogice..Uf,i mene vežu lijepe uspomene na Mostar,moji korijeni su iz tog dijela države,iz Hercegovine.Uvijek uživam gledati slike krševite i tople hercegovine..Ništa, ove tvoje sliku su me lijepo sad navele da što prije idem do Mostara....
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogice, baš si nam to super pokazal, da znam š6t ja neću slikati kad ovo ljeto mm i ja odemo u Mostar.
Bila sam nekad davno, kao srednjoškolka, tko bi se više uopće ičega sjećao osim narvno legendarnog mosta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa dovoljan je most i taj veseli duh da te povuče da tamo odeš
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogice ja se tek sad sjetila da si pitala ima li tko iz Mostara kad si išla na put! Pa rekoh da vidim malo slikica. I dočarala si nam zbilja sve. I "tugo moja, jel' nam to trebal" (ruševine) i onaj prekrasni, srećom, cijeli dio starinskog grada, arhitekture. Bila si pravi fotoreporter, uživala sam šetnjom.Svi smo čuli, ali očito nema nikog iz onih krajeva, pa si nam ti dočarala ljepotu tog grada na prelijepoj Neretvi. |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
očaravajući i tužni prizori na fotkama koje si nam pokazala, šetnja s tobom po Mostaru je bila predivna
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-drage moje ima nas iz Mostara,ali nismo znale za ovako nešto,dobit ćete i od mene slika čim krenem u šetnju...
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kliko sam puta prosla pored Mostara,i nikad nisam prosetala
gradom,sad mi zao... KIKO jedva cekam slike |
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-gioiaa,drugi put nemoj proći nego brate na kavu svrati,ja ti nisam daleko od tog prolaznog puta...
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mostar je zaista bio predivan grad. A i sjećam se da sam tu, valjda u blizini Baš-Ćaršije jela najbolje tufakije/Jesam dobro napisala/Žalosno je gledati ove ruševine, nakon što si vidio taj predivni grad kad nije bio razoren....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
KIKA '56
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-ah,jedna kritika zbog nepoznavanja zemljopisa-geografije
-izgleda draga Lora da si zamijenila Mostar za Sarajevo -Baš-Čaršija se nalazi u Sarajevu,i da,tu su najbolji ćevapi -u Mostaru stari dio grada se zove KUJUNDŽILUK -Mostar nekad i sad-ogromna razlika-... |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |