anastazija - ručni rad |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam na lijepim komentarima
Bi-Biljana i mene muči ta satnica... stalno kradem vrijeme od nečega. TB, stavi još jedne oči i bacaj se na posao |
|
Sponzorirani linkovi | |
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu staviti jos jedne opci, kad vec ima, 4 komada, ali prvo moram srediti kvrgu na nosu, onda idem okulisti, mozda mi vrati godine mladosti kad sam vidjela. Onda ce doci natjecanje u vezenju.
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...vezak vezla Slavončica mlada ....predivan je draga Anastazija, preeeeeedivan... srce mi zatreperi svaki put kad vidim neku novu vezenu bajku iz tvoje radionice
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Čarapice
Upravo klijam Pridružen: 20 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 135 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj preljepo , gledam i gledam i zamišljam gdje bi ja to stavila u svom domu da imam kakav veliki stol.Prekrasno..
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija predivan je
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pregledala sam sve tvoje radove i zaključila da imaš zlatne ruke, sve je prekrasno, sve pohvale i za obnovljene stolice!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove ružice na vezenom stolnjaku su ipak sasvim nešto drugo od "salvetnih", a i vrijeme i rad utrošen se namože usporediti , ja isto volim i radim salvete, ali mi se sada ćini da da je ovaj stolnjak i mnogi drugi radovi zaslužili puno više pažnje
|
|
marika
Novo sjeme Pridružen: 17 Studeni 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, radite predivne ručne radove. Voljela bih kupiti šeme.
Kontaktirajte me na mail maria.13@net.hr
Hvala. Pozdravi svima
|
|
dorina1904
Već proklijao Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija sad vidim da imamo još jedan zajednički hobi , vezenje.Pogledala sam tvoj profil i vidim da smo isto godište , starija sam 8 dana.
Baš mi je drago da sam napokon našla nekoga tko je moje godište a bavi se ručnim radom , kod mene to radi još samo nekolicina starijih žena.
Tvoji radovi su jako lijepi , ali najviše me se dojmila obnova stare vrtne garniture.Prekrasno!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eeeee! upravo sam bila u tvojoj galeriji!
vršnjakinje, kažeš? ajde, baš dobro da nas ima koje još radimo ovakve stvari. ja sam sve učila od mame, a kako i njena tetka oduvijek nešto veze, cijeli život sam bila okružena šemama i koncima. od mojih prijateljica u RL nitko ne radi tako nešto. imam ih nekoliko kojima se sviđa. ali, kako one kažu, imaju dvije lijeve pa ne znaju same, ili nemaju strpljenja, ili nemaju vremena ili.... (mislim da si samo traže izgovor) hvala ti na komplimentima. i svima ostalima kojima nisam zahvalila od....... ajme, rujna! |
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us drag anastazija baš imaš vrijedne ruke drago mi je ćuti da tako mlada žena kako kaže dorina zna raditi tako lijepe ručne radove. |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrtna garnitura
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
srna
Novo sjeme Pridružen: 17 Travanj 2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelepo |
|
Slavonka1
Nedavno posijan Pridružen: 05 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 54 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su me oduševili,kad stanem malo sa zlatovezom,radiču to jer je jednostavno prekrasno
|
|
Rajna
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anastazija ovo je super.puno živaca i strpljenja.čestitam
|
|
sladjanabgd
Novo sjeme Pridružen: 02 Kolovoz 2013 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
POSTOVANA, STOLJNAK JE PRELEP , DALI POSTOJI NEKI NACIN DA DOBIJEM ŠEMU ( MUSTRU) KAKO BI JA POKUŠALA DA JA URADIM JEDAN STOLJNAK.HVALA UNAPRED 2.8.2013 BEOGRAD
MOJ MEJL mailto:s.dzudovic@prokupac.co.rs - s.dzudovic@prokupac.co.rs
|
|
srna
Novo sjeme Pridružen: 17 Travanj 2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelepo. Kad bi mogla dobiti shemicu bila bih ti zahvalna
|
|
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |