moj vrt na balkonu:) |
Odgovori | Stranica <1 151617 |
Korisnik | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Šetalući vašim balkonom imam osjećaj da sam u raskošnom i velikom vrtu. Bravoi čestitam na ljepoti i raznovrsnosti
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Sponzorirani linkovi | |
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
prekrasno,prekrasno
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
1.patišon 2.vodenjača 3neka mala žuta(bradavičasta tikvica 4.tikvica "mars" 5.mala narančasta plosnata tikvica 6.turski turban 7.mala bradavičasta (smećkasto-zelena tikvica) 8.tikvica u obliku kruške žuta sa crnim nijansama |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
krasno
|
|
azriela
Pustio korijenje Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svim koji svrate na moj balkon
Evo par slikica s dvorišta kivi Uploaded with ImageShack.us dunja Uploaded with ImageShack.us albicia se sprema cvasti Uploaded with ImageShack.us Billie uživa u hladu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us rascvjetana ograda Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ljiljan Uploaded with ImageShack.us kamenjar Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
dosadna ko tekut
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ej ovo nije dosada, ovo je prekrasno, a Billi majstor
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
prekrasno
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
kako je dobro..nisam još nigdje vidjela tako zanimljiv vrtpa tvrđava ti bi trebala primati posjetioce i naplaćivati ulaznice slike su umjetničke, ona s mačićem preslatko
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
dovoljna je jedna riječ --- prekrasno
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
BILI je foraa zanima me dali ste radili tvrđavu ili je kupljena,baš je zgodno
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
azriela
Pustio korijenje Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala,hvala Jaco kule su ručni rad mog tate
|
|
dosadna ko tekut
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Prekrasan vrt,a ljubimac je baš slatki.
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
EEe,azriela.svaki nas put iznenadiš sa nečim novim!Pregledao sam tvoju temu od 1-17,i smatram da je jako dobra i korisna,jer si uistinu pokazala trud,ljubav,znanje!( "svaka čast",uistinu biljke će ti zato vratiti barem triput
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
azriela posudiš mi tatu
|
|
Odgovori | Stranica <1 151617 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |