Cosmos čokoladni - Cosmos atrosanguineus |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Ante3009
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od mog ništa, nije izašao
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sama pomisao da je iz Meksika....ovo moram nabaviti!!!!
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ante3009, predivan je,
pa još nije službeno nastupilo proljeće. Pričekaj još, možda Čoko-cosmos ipak proviri i iznenadi te. Držim ti fige. |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj je već pustio par malih listić, čini mi se ranije nego lani, sigurno zato jer je zima puno blaža od lanjske
silvy, mislim da se antin lani uoipće nije pojavio... |
|
kamenika
Nedavno posijan Pridružen: 23 Siječanj 2013 Lokacija: Umetići Status: Offline Bodovi: 68 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj cvjetak je super a vidim ga prvi put,ma sa vama uvjek nešto novo
E sad da ne bih ostala u neznanju,može li on podnjeti kontinentalnu zimu ili ne?
|
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema slike, jer ne radi mi link na dropbpox album zbog nekog razloga.
Ja imam dva grma:) Zahvaljujući savjetu jedne forumašice na ovoj temi posadila sam ih u kamenjaru uz kuću i jako brzo su se grmovi proširili:) Jedino što su mravi jeli pupoljke jednom grmu i grm je bio više crn od mravi nego zelen, ali nasipanjem hrpe pijeska oko biljke riješio se i taj problem. Samo, ne miriše mi baš:/ uopće. Više je mirisao dok nije cvijetao. I nisam uvjerena da će preživjeti zimu. |
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I dalje ne miriše uopće dok cvjeta XD ali evo slike
previše se razmahao s granama pa su ružne slike kad uhvatim cijeli grm. Evo dvije izoštrene slike fokusirane na jedan cvijet. http://s1337.photobucket.com/user/tutanj/media/2015-07-14%2011.42.57_zpsnxkkuyxl.jpg. - http://s1337.photobucket.com/user/tutanj/media/2015-06-30%2011.36.15_zpsew0x6aiq.jpg. - |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |