Dan otvorenih vrata u Velikoj ludini |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarice,svaka ti čast na ovoj reportaži
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa prekrasna reportaža cvijeteki super a hauchere su mi zaista divne ...vidim da je bilo prelijepo
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno , zao mi je da nisam mogla ici !
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaaaaaaaaaaaaa, što je ovo bilo? jesam se probudila? a ljepote!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam ovu temu tek sada primjetila, ma na kojoj je adresi taj plastenik, molim te R.Sara
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ta je vrtlarija u Velikoj Ludini, ne znam više točno kak se zove ulica
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sara ,
da sam bliže vodila bi me u taj raj.
Sa tobom sam i to vidjela.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda se isplati i vama Zagrepčani odvest do V.Ludine ako usput kupite i jabuke za zimnicu, jer ima nekoliko voćnjaka koji prodaju na licu mjesta
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vauuuuuuuuu....hvala RSara ,uzivala sam,jos su mi pred ocima predivne hauchere
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |