Clerodendrum ugandense |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugice, čestitam, prelijep ti je, kad stane (ako stane) kiša sliknut ću i ja svoj da vidiš donora.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, jedva čekam!
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno je prelijep i ogroman! Moram svoga još malo šišnuti, da postane tako lijep grmić.
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas je preljep...samo malo paznje,,,
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice evo Voki je pisao... možda pomogne
|
|
Rijeka
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno hvala.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja imam clerodendrum ali on je nekako drukciji ! Ni neznam da li je ziv kad sam vec opet pol godine tu na sjeveru !
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj sin je otkrio ovo, ma što to bilo ... i nadam se da smo uspjeli spasiti klerića... očistili smo staru zemlju, provjerili da nema još tih bića, dezifincirali teglu i zasadili ga u novu zemlju. Listovi još nisu prestali opadati ali opadaju puno manje... ispričavam se unaprijed ako vam je odvratno ali možda nekom pomogne u uzgoju cvjetića.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljepotančići
|
|
anagalis
Pustio korijenje Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav, prije desetak godina sam imala ovu predivnu biljku i rado bih je opet imala. Ima li tko voljan prodati pelcer?
|
|
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |