Mesozderke (muholovka i S. purpurea) |
Odgovori | Stranica <1 8910 |
Korisnik | |
Amica
Novo sjeme Pridružen: 28 Kolovoz 2014 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Perlit Vam nemam. Uspjela sam kupiti malu kolicinu za sebe. Treset Vam je 6 kn litra, s time da je minimum 5 litara (znaci 5 litara Vam je 30 kn). Plus postarina.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
matek999
Novo sjeme Pridružen: 14 Rujan 2014 Lokacija: Zabok Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav.
Evo ja sam jucer dobio dioneae-u. Pa me zanima mogu li je presaditi samo u obicnu zemlju ili zemlju za cvijeće?Oce li uginut. Hvala!
|
|
Amica
Novo sjeme Pridružen: 28 Kolovoz 2014 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uginut ce u obicnoj zemlji. Treba im jako kisela zemlja (3.5 - 4.5). Cak i ako su u samom bijelom tresetu bez perlita, venu. Doduse polako. Zato se savjetuje odmah i presaditi, jer ih obicno prodaju posadene samo u treset.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
matek999
Novo sjeme Pridružen: 14 Rujan 2014 Lokacija: Zabok Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trebam li mozda odsjeci cvijet?
|
|
Feliks Garden
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 29 Siječanj 2015 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne, ni slučajno nemojte osječi cvijet. Nemate potrebe za tim. Iz navedenog cvijeta ćete imati nešto sjemena tako da biljku možete razmnožiti.
|
|
IndoorGrower
Novo sjeme Pridružen: 07 Ožujak 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav ljudi, jucer sam kupio u bauhausu dionaeu i vec presadio.Kasnije sam isao guglat malo kak se to uzgaja i shbvatio da se ona ne smije presadivati u supstrat za sobno bilje.Ispunih sve uvjete koje bi ona trebala imati (vlaga , svjetlost , destilirana voda ili kišnica i tako) i sada pitanje glasi "hoće li meni ona rast unatoc ovom supstratu ili to treba hitno mijenjat. Hvala
|
|
laracrofna
Novo sjeme Pridružen: 10 Ožujak 2015 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima,
I moja muholovka će cvjetati i to rastu dvije stapke. Ne znam što da radim, da li ostaviti cvijet ili ne? Ne bi da uvene, a svugdje piše da nakon cvjetanja postepeno vene.
|
|
mirokt
Novo sjeme Pridružen: 06 Ožujak 2016 Lokacija: kutina Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
postovanje svima ljubiteljima cvijeca. zanima me kako zapoceti uzgoj venerine muholovke iz sjemenke.
kada je vrijeme sadnje, i sto valja raditi kada stabljika nikne. hvala ;)
|
|
antonio_33
Novo sjeme Pridružen: 19 Rujan 2020 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Namjeravam nabaviti biljku mesožderku točnije venerinu muholovku i još jednu kojoj sad ne znam ime.
Problem je u tome što ih namjeravam držati unutri gdje neće biti baš dobra rasvjeta pa vas molim da mi pomognete oko toga. Vidio sam na netu da ima dosta rasvjete koja se može koristiti za biljke ali ne znam točno što bi odgovaralo mesožderki. Hvala svima koji pomognu |
|
Odgovori | Stranica <1 8910 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |