Identifikacija kaktusa i sukulenata |
Odgovori | Stranica <1 414243 |
Korisnik | |
Birch
Nedavno posijan Pridružen: 05 Listopad 2016 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 62 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam nešto slično(prosudi po slikama) i ja sam svoju identificirao kao Mammilaria ignota.
I mene bi zaimalo jesam li u pravu... |
|
Sponzorirani linkovi | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Birch, meni je i ova tvoja mamilarija pljunuta
mammillaria matudae, čak im i cvijet izgleda isto ha ha. |
|
Birch
Nedavno posijan Pridružen: 05 Listopad 2016 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 62 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus vs Birch: 1:0
Imam i ja nepoznatih Mammillaria: |
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Udrugoj tegli mammillaria spinosissima lijepa
mammillaria vjerojatno nizozemka. Imam ju od prvih dana.
A u
prvoj tegli možda jedna od ove dvije mamillaria centricirrha ili mammillaria magnimamma. Dva imena tako da
teže izjednačiš rezultat, he he. |
|
Jerki35
Novo sjeme Pridružen: 17 Lipanj 2017 Lokacija: Split Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej drage moje. Imam i ja par biljcica koje neznam kako se zovu. Ima i sukulenata a i cvijeca. Neznam kako slike postaviti preko mobitela ali nadam se da ce te mi pomoci i da cu brzo svladati. Hvala vam punoo
|
|
Jerki35
Novo sjeme Pridružen: 17 Lipanj 2017 Lokacija: Split Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Jerki35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da sam uspjela https://shack.com/i/poCueN2Wj - |
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Jerki35, dobro nam došla
Slika je malena, a koliko vidim, čini mi se da je to begonija sempl. a ova tema je za kaktuse i sukulente, a tema za ostale biljke je http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1509&title=prepoznajte-mi-ovo
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Jerki35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti. Znam da je za sukulente i znam da je slika malena. Jos se ucim pa san pogrjesila. Oprostite mi molim vas. Hvala na brzom odgovoru
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
karolinka
Novo sjeme Pridružen: 16 Veljača 2019 Lokacija: Split Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav! Dobila sam dva kaktusa no ne znam njihov naziv Treba mi taj info da istrazim o vrsti, što vole/ne vole i kako pravilno hendlat
Kao što mozete vidjeti, stavila sam ih tik do prozora, primjetila sam da fella sa slike1 mjenja smijer rasta, znaci nesto mu ne stima? Tako da bi mi pravilna ID za pocetak puno pomogla... hvala! slika 1 slika 2 |
|
malipita
Novo sjeme Pridružen: 19 Svibanj 2020 Lokacija: Bistra Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zna li itko kako se zove ova biljka? :) |
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da je to sedum palmeri.....odmah je van iznesi, to nije kućna biljka, samo se muči dok je unutra |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
Odgovori | Stranica <1 414243 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |