Lepeza - Scaevola aemula |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK lijepa je zar to cvjetne grančice rastu uvis
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja i mali kaktus kupile smo u VŽ prekrasne lepezice !! Nakon par dana veli mi mali kaktus da se je njezina osušila !! Moje su bile još OK !! Ali za par dana i moje dvije su otišle !! Osušili se listići i cijele grane !! Presadila sam ih nakon kupnje u duge tegle !! Jedna je još lijepa u dugoj tegli, a jedna mi je ostala u istoj tegli u kojoj je kupljena !! Ta je prekrasna !! Moje nisu bile posađene u tuljčiće! Kad sam čupala ove dvije koje su se osušile, korjenje je bilo slobodno !!
U čemu je kvaka ?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasna ti je
koliko sunca ima? moja tek popodne i to ne puno sunce, kroz grane, ali tvoja je ljepša i bujnija |
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sunca ima ujutro od 8 do 11 a onda je u hladu, ja sam mojoj pincirala vrhove pa je puno mladih grančica potjeralo
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |