Lopoc - Nymphaea |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da i kod tebe, kao i kod mene, svaki novi cvijet lopoča izaziva ushićenje. Bravo za crvenoga!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od tropskih lopoča 'St. Louis Gold' cvate neumorno i poslje mraza, ostali su zaspali, dok hladnovodni odavno ne cvatu.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
zekoslav70
Novo sjeme Pridružen: 16 Lipanj 2014 Lokacija: osijek Status: Offline Bodovi: 15 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam hladnovodne bijele lopoce, dobro mi cvjetaju i prezimljavaju u jezercu, a zelim imati i roza koji bih stavio u manje jezerce.
zanima me jel ima neki koji bi prezimljavao na 40 cm dubine. |
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
zekoslav70
Novo sjeme Pridružen: 16 Lipanj 2014 Lokacija: osijek Status: Offline Bodovi: 15 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel to hladnovodni? bujan je, svaka cast!
bas slatko, tako u malom jezercu! pretpostavljam da nije duboko
|
|
zekoslav70
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel vani prezimio ili unosite u podrum?
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
zekoslave, ne znam je li meni upuceno pitanje, ali da, vani prezimljuje. jezerce je zapravo stara kada dubine oko metar.
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
zekoslav70
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kreos, jel imate za prodati hladnovodni roza lopoc, ako ima da je cijeli cvijet roza, tj da se ne prelijeva u bijelu boju.
ako ima, molio bih fotku cvijeta |
|
zekoslav70
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mikice, hvala puno!
vas sam pitao, i drago mi je da sam dobio odgovor
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |