Tonijevi seoski vrt |
Odgovori | Stranica <1 567 |
Korisnik | ||
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
U kolonu po jedan, molim! I bez preguravanja! Majstorski si uhvatio ove pčelice. A makovi... tu ostajem bez teksta, što zbog ljepote cvjetova, što zbog kvalitete fotografija. |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
Sponzorirani linkovi | ||
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
E vidiš meda |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bude makovovg meda hahaha
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Makovi su preeedivni . Meni nikako da niknu . Sijala ih više puta ali jednostavno ih nema na tom mjestu . Šta bi mogao biti problem. Vaši su krasni . Gdje sam pogriješila. Sjeme je svježe.
|
||
Una
Nedavno posijan Pridružen: 04 Srpanj 2016 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivni makovi,obožavam sve vrste....ali baš nikako da mi niknu. Sijem ih svake godine ,no bez uspjeha
|
||
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Adrijana iUna,neki makovi ne niknu iste godine kad ih posiješ več slijedeče pa možda ih onda prekopate na tom mjestu,Ovi moji rozni ukrasni niknu svake godine sami a ima ih po sijelom vrtu,poljski i obični isto niknu sami jer se sjeme samo prosuje.Ovaj tamno ljubičasti prošle godine mi nije Niko a ove je več sam bio i zaboravio za njega.Inače netreba mu nikakova posebna njega.
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
Una
Nedavno posijan Pridružen: 04 Srpanj 2016 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma znam....istraživala sam sve o makovima i doznala da neki niknu tek iduću godinu nakon sijanja...i čekala sam...iduću , pa još jednu ...i još čekam ...ali nema ih (i u teglu sam ih sijala, upravo zbog toga da ih ne bi prekopala). u nečemu griješim,ALI ,ne odustajem. Toni , vaši su tako predivni!
|
||
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nemogu nista dodati , samo ovo davno napisano ponoviti ! za svaku pojedinacno ! |
||
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
||
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jako lijepo.Bravo Toni
|
||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Koji makovi... ...nisam ni znala da postoji toliko vrsta. Divno, Toni.
|
||
Odgovori | Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |