Vrt gradske cure |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
huskybucka
Već proklijao Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Desert rose bas sam ti zato stavila slike da vidis koliki je :-)
A ti se bojis da je tvoj prerastao ;-) Da, to je pepel, obvezno ga posipam, cesnjak to voli, samo nemam toliko pepela ovu godinu koliko imam cesnjaka :-) Ici cu po svim kucama cistiti peci :-) |
|
Sponzorirani linkovi | |
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E onda ću i ja svoga malo nahraniti pepelom pa neka uživa!
|
|
huskybucka
Već proklijao Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve pripreme za sezonu pocinju :-)
Danas sam malo setala uz svoj povrtnjak pa malo otkopala cesnjakic da vidim kakav je i poprilicno mi dobro izgleda za sada Necu ga puno hvaliti da mi se ne pokvari |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ni tebe nema dugo ovdje... |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |