Adromischus |
Odgovori |
Korisnik | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 14:33 |
Adromischus
Adromischus je vrlo interesantna biljka za uzgoj. Među sukulentima sigurno jedna od najnezahtjevnijih . Pa ipak Adromischus nije široko zastupljen u našim zbirkama. Raspon oblika j veličina unutar roda je prilično velik. Biljke su obično sa kratkom stabljikom i uzdignutom rozetom u obliku debelih prstiju. Cilindrični ili loptasti listovi su manje običajni od onih sa valovitom grbom. Preko ljeta sa Adromischusom u svijetlu sjenu , izdrži i kratkotrajno izlaganje direktnom suncu. Preko zime ga držim na južnoj prozorskoj polici. Direktno zimsko sunce mu garantirano ne smeta. Dapače mogu primijetiti da je moj Adromischus i preko zime u vegetaciji |
|
Sponzorirani linkovi | |
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan primjerak,moram priznati da ga ni ja nemam!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrlo lijepa biljka interesantnog izgleda
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa naravno to je to, baš sam prava sretnica imam dakle
adromischus i dakle dobro sam odabrala
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha, ha Triša, potjerao te Pinus iz krasula u adrimischuse .
Ma nije važno kako se zove, bitno je da je lijepa i još k tome nova |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma imaš pravo, ali uvijek me zagolica kamo bi spadalo, pa onda stavim kraj nje ceduljicu, pa se pravim važna kad neko ime zapamtim - sitne radosti !
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preslatka biljkica .
blago vama sto ste blizu svakakvim centara.. |
|
zmaj
Pustio korijenje Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us
Ovo je moj Adromischus cooperi. Nabavio sam ga početkom ljeta i nakon kratkog mirovanja krenuo je u vegetaciju. |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znači odgovara mu svijetla sjema,dobila sam ga i ja..cim ga presadim i smjestim slikat cu ga..sve više imam biljki koje traže svijetlu sjenu a sve manje mjesta morat ću počet kupovat drvca da mi čuvaju sukulente od sunca
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
zmaj
Pustio korijenje Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj je trenutno na prozorskoj polici s istočne strane i dopodne ima sunca. Preko ljeta je bio vani i također je dopodne bio na suncu. To mu je odgovaralo i dobro je napredovao. Primjetio sam kad je na suncu da dobije malo tamniju boju, kad je u sjeni više je zelen, a od sunca dobije crvenkastu nijansu.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo mog malenoga,fali mi kamenčića za dekoraciju ,malo mi "ćelava" tegla bez dekoracije
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li ovo spada tu |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da aralija,to je A.cooperi
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, predpostavlja sam ali i tražila potvrdu
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |