Brodiaea laxa |
Odgovori |
Korisnik | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(1)
Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 08:07 |
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zgodan cvijetić, vidim prvi puta.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Imao sam prije par godina ovu biljku ali na žalost izgubila se.
Definitivno cvijetić koji treba nabaviti za svoj vrt. definitivno imaš jedno hvala od mene Voki za ovu biljku!!!!
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
voki krasna je, mislim da je i ja imam - nešto jako slično sam zimus posadila u teglu, nedavno mi niknuo allium cristophii u sredini, a ne sjećam se da sam ga uzela
a uokolo ponicali ti maleni, uski listići da li ona cvjeta tek kad listovi počnu propadati? mislim da moja upravo ima pupoljke |
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpuno nezahtevna biljka. Kod mene su lukovice posađene na istom mestu veoma dugo, dobro se razmnožava, ne smeta joj ni sunce ni hlad. Listovi popadaju oko biljaka, ali ona cveta bez problema.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |