NS jesen 2011 |
Odgovori |
Korisnik | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 31 Listopad 2011 u 16:25 |
Draga nam Tija ulepšala Novosadsku jesen svojim prisustvom. |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija kao i uvijek veoma lijepa,a i ostali cvjetovi prelijepi u tom krasnom buketu cvjetoljubaca
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajko hvala na komplimentu......Voki šarmeru
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žao mi je da nisam mogla i ja biti na tom druženju Sigurno ste uživali i neka ste!
Svakako planiram u N. Sad ( predivan mi je to grad) pa ću probati naštimati datum sljedećeg druženja
Divne su sličice, na licu Tije se vidi da je uživala u lijepom društvu. Na zajedničkoj ne prepoznajem Vokija..
Tija, može još koja sličica da vidimo tog našeg "šarmera"?
|
|
Rijeka
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izgleda da sledeci put i ja moram u NSad ,ma i sad sam imala zelju,ali bila sam sprecena...jedva cekam sledece okupljanje
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super slike,lijepo druženje,predpostavljam...Jel bilo kakvih dobrih kupovina?Kakav je izbor biljaka?Ih,da mi je na neki sajam cvježa.Ovih dana bi mi pasalo! :D
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Druženje je bilo super.....a našlo se i vrlo dobrih kupovina Voki je kupio bananu veću od metra za 800 dinara, dakle 8 eura....jedva smo je u auto ugurali......ja ništa nisam kupovala jer me bilo strah granice, mada me na kraju nisu uopće gledali.
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ispravka, banana je bila 700 dinara + na poklon mimosa pudica u cvetanju.
|
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hajd' bar naznačite... na pr. Voki je prvi s desna ili....
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bakić moj dragi Vokica vam je frajer u kariranoj košulji....
....Voki znači ona od Monk je bila 800 ???
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kada ne zna da se pogađa za cenu...
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove godine je 23.10 - 27.10. i žao mi je što ne mogu doći.. Lijep provod svima!
|
|
Rijeka
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |