Poklanjanje cvijeća drugim osobama |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da enrikova nona,sve je cvijece lijepo al cvijece od majke je posebno ...nemogu se sjetit kako se u bosni zvale fuksije,nesto vezano uz nausnice..al nece mi naziv u glavu..da ne budem off topić
neznam šta mi prićinjavam vece zadovoljstvo dobit cvijet ili poklonit cvijet |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Sponzorirani linkovi | |
Nina22
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni većinom cvijeće poklanja MM.Ako netko dođe u moj vrt i nešto mu se svidi ja odmah pitam hoćeš li grančicu.Nadam se da će mi se to vratit(ne od iste osobe,nego više kao dobra vibra).Svi znaju da se ne trebaju puno mislit kad mi nešto kupuju,glavno da je zeleno.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam prvi put vidjela ,ovu temu.
Ja jako volim poklanjati cvijeće,svima dajem nesebićno,a isto tako gdje god dođem,nudi mi se. Uveseljava me i najmanja grenčica! crasulu čuvam ima već 22 god,cvate i širi se ljepom našom,a i Evropom.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
daj i biti će ti dano :o))
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar zvale su se(tj.i sada ih zovu stare nane i bake)menđušica I ja volim poklanjati cvijeće,a volim i primatiDobro se dobrim vraća,tako da i dobijem puno toga,a i poklonim,od srca.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Vijavica
Nedavno posijan Pridružen: 27 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 41 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim takve znakove pažnje i volim poklanjati cvijeće kad me podsjeti na nekoga, bez posebnog povoda. Na sličan način i dobivam cvijeće, najčešće od mm-a i mame, kad vide nešto u živoj boji i puno života, sjete me se i koliko me to veseli P.S. Većinom se radi o živom cvijeću, rijeđe rezanom.
|
|
Preko trnja do zvijezda...
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |