Slike ljekovitog bilja |
Odgovori | Stranica <1 131415 |
Korisnik | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
plodovi konopljike
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaboravila sam napisati da ova slika lovora nije moja - preuzeta je sa neta, sa Wikipedije
|
|
Mirso
Novo sjeme Pridružen: 27 Listopad 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toplo pozdravljam sve članove
ovo je moj prvi post odnedavno par mjeseci se zanimam za biljke posebno ljekovite vrste . Gledat cu da se češe javim pokoju fotku da okačim i slicno Nadam se ljepom i ugodnom druzenju Mirso |
|
Mirso
Novo sjeme Pridružen: 27 Listopad 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav za sve članove
Da pokušam i ja staviti koju fotografuju da vidim radili to i da uspitam je li ovo Bjela Rada Tratinčica ili je nesta drugo hmm nece sljedecu sliku da mi ponudi da stavim mora da u necemu grešim cek rucno da probam |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto drugo tj. treće
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marija1963
Novo sjeme Pridružen: 21 Srpanj 2014 Lokacija: bjelovar Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav svima,
ovdje sam nova i tek sam nedavno pronašla ovu stranicu,super ste. Griva vi napominjete pravilno sušenje ubranog bilja ,pa me zanima kako vi to radite? |
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je to jednogodišnja krasolika (Erigeron annuus).
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
marija1963
Novo sjeme Pridružen: 21 Srpanj 2014 Lokacija: bjelovar Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može li netko staviti sliku crvotočine,ako ima
|
|
katakrk
Novo sjeme Pridružen: 10 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neznam jeli netko jos gleda ovu stranicu od ljekovitog bilja ako da mozda mi moze odgovoriti
Kupila sam loncsnicu od Bosiljka,Mente, Majcine dusice,Kadulje i Melise pa me zanima jeli se mogu zajedno posaditi u jednu veliku teglu i jeli poprima miris jedna od druge. Hvala |
|
Odgovori | Stranica <1 131415 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |