Nuspojave ljekovitog bilja |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
oceana
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa to te ja pitam! Prije nekog sam vremena dugo trazila tinkturu gospine trave za jednu osobu koja je imala ceste napade depresije i nisam je uspjela naci ni u prodavaonicama tipa Bio&bio ni u ljekarnama. Eto, sad znam kome cu se sljedeci put obratiti kad bude trebalo (i to jos bilje s Peljesca! Yes!)! |
|
Sponzorirani linkovi | |
Fermina-Daza
Odrastao grm Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E da mi nije tinkture gospine trave i ja bih čamila od depresije.
Ovako skačem po vrletima Pelješca |
|
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, sad i ja stavila u oglase nakraće crtice onoga što ja radim.... a radim jako puno preparata... preko 10 god ih prodajem.... i stalno stvaram nove recepte ( tako da su neki već ušli u javnost/internet...,kao... zna se.... djeluje....priča se.... :)) a bez potpisa i patenta... :)
|
|
oceana
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Griva, drago mi je da i i ti postavila obavijest
|
|
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...pa ne znam dal se smije zapravo.... ali ne vidim razlog da ne,... ali tko će ga znati.... :)
|
|
anak
Novo sjeme Pridružen: 25 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar dan svima, nova sam na forumu, i nisam znala gdje da pitam da li u borbi za potomstvo (nekoliko neuspjelih VTO) sada kada smo odustali i odlučili da liječimo tijelo prirodnim preparatima, mogu istovremeno da koristim vrkutu i konopljiku. Dr. kaže da je moje zdravstveno stanje odlično (mada oduvijek imam obilne, ali ne i bolne menstruacije, imala sam jedno vrijeme pojačan testosteron, ali rekli su da je to od stresa, jer se vratio na normalu). Muž ima oligospermiju i trenutno koristi piskavicu.
Izvinite ako ovo nisam trebala postaviti ovdje, ali čini mi se da tu ima većih stručnjaka od doktora. |
|
Fermina-Daza
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konopljika će sigurno srediti hormone i normalizirati menstruaciju.Mnogima je pomogla kod neplodnosti.
Ali to je kompleksan problem sa puno mogućih uzroka. Ne može se reći "pij to i to i zanijet ćeš". Bilo bi to neodgovorno. |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
anak
Novo sjeme Pridružen: 25 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, znam Fermina. Ali nadam se da će makar izbaciti makar sigurni višak svih vrsta medikamenta iz organizma. Inače se trudimo da živimo i jedemo zdravo, koliko je to moguće u današnje vrijeme. Ali imamo svoju bašticu, beremo ovo "standardno" ljekovito bilje. Pijemo inače čajeve samo od trava koje smo sami ubrali, pečurke takođe, imamo i pčele pa pravimo propolis i jedemo naš med. Zbog toga su mi ove VTO tako teško pale, jer znam da organizmu treba vremena zbog godina (blizu 40) da se dovede u relativno normalno stanje.
|
|
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrkuta i konopljika te piskavica kako ste naveli je u redu, no pitanje je u kojim dozama... Ponekad ljudi gube vrijeme pijući premale količine.
|
|
http://studio-martina-natura.hr/
|
|
domingo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bok cvijetići
....od nedavno sam čuo za konopljiku....i također znam da ova biljka pomaže kod mnogih ženskih bolesti ili da kažem poremečaja. Ako može pomoći moje skromno znanje. Trebali bi sakupiti sjemenke zdrobiti i staviti u med da ne oksidiraju. Ako bi se pravilo ulje onda je najbolje uzimati 3 puta na dan po jedna kavena žlica za kavu. Od konopljike bi trebali imati već prve rezultate nakon 2-3 tjedna (od ulja). Vidio sam da konopljika može izrasti u jedno omanje stabalce , a i sijeme se nekada koristilo kao začin ili zamjena za crni biber. Pa me zanima jedna veča količina sjemenki......ima li tko? |
|
patkica207
Novo sjeme Pridružen: 15 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok ljudi! Zanima me ta konopljika. Na jednoj stranici sam pročitala da potiče lučenje mlijeka kod doilja, a na drugoj da zaustavlja. Kakva su vaša iskustva, molim vas neka mi netko kaže.
|
|
Fermina-Daza
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konopljika potiče lučenje mlijeka kod dojilja a k tome je potpuno bezopasna biljka.
|
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
griva1978
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potiče lučenje mlijeka i djeluje na hormone (dakle treba paziti jako tko ju i zašto uzima) i kakva mu je hormonalna slika....
|
|
http://studio-martina-natura.hr/
|
|
ognjenka
Novo sjeme Pridružen: 05 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Bila sam 3 puta na IVF, prvi put ništa, drugi put su se jajašca raspukla prije aspiracije, a bila su samo dva - od toga je za jedno doktor rekao da mu se čini da nije kako treba. Onda sam krenula s makrobiotičkim načinom prehrane i 3 puta je bilo puno toga za izvaditi i rodila sam djevojčicu.
Znam da ovo nije tema zdrave ishrane, ali ako može pomoći...
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |