Trešnja |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima li netko trešnju pod nazivom - droganova žuta?
ili zna gdje se može nabaviti? |
|
Sponzorirani linkovi | |
gonzo
Novo sjeme Pridružen: 06 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nigdje ne vidim da netko spominje tugarku tresnju,nemaju je u svom asortimanu ni rasadničarski centri,a plod krupan,sladak ko u priči,kažu da nije samooplodna a ja sam ih po škrtoj dalmatinskoj zemlji imao razbacane jednu po jednu i rode dobro,a kalemimo ih na rašeljku tj. divlju višnju i to je najbolja podloga za nju,svi oko mene koji kupuju kalemljene trešnje redovito im se treće godine najkasnije osuše,a na rašeljci raste li,raste
|
|
jasss
Nedavno posijan Pridružen: 27 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pitanjce- da li trebam orezati svoju tresnju?
Ovo joj je druga godina kod nas, ali prije toga je vec imala tri grane..pa neznam jel bi ju trebalo malo orezati i ako da kada? tnx |
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gonzo,imaš li još tih Tugarki?
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jasss,trešnju nije potebno puno orezivati,sad u drugoj godini treba joj dati željeni oblik,ustvari samo posjeći ono što ne raste gdje treba,grančice koje rastu unutar krošnje,koje idu jedna preko druge,ostaviti sve ono što je pravilno i što raste ajmo reć kao grane kod jele,dogodine isto tako porezati ako ima istih takvih neposlušnih grana i sa rezidbom je gotovo.što je manje režemo trešnja će biti zdravija i bolja u rodu.Preporučam sve rane zamazati voskom,u rane na trešnji se lako naseli kakav crv.
|
|
jasss
Nedavno posijan Pridružen: 27 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala :)
|
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo jedne višnje-trešnje,pola je višnja pola je trešnja
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misoo83
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 172 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jedan moj kalem tresnje koji je kalemljen visoko na podlozi, do sad
nisam nikad kalemio visoko i videcu kako ce se ponasati vocka al trebalo
bi biti dobro.
Ovako sam dobio u 1 godini grane krosnje |
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
misoo83
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 172 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Oštećenja plodova trešnje (Prve ovogodišnje zrele trešnje) . |
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |