Lukovice u posudi |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
desert rose,dok god lukovice imaju zelene listove one prehranjuju lukovicu.Znači trebaju biti i dalje na svijetlom mjestu i treba ih zaljevati,vrlo pažljivo da od viška i nakupljanja vlage ne zgnjile.Znači zaljevaš ih dok listovi ne počnu žutiti.Onda će početi mlohaviti i lako se povuku iz lukovice.Tada je lukovica spremna za mirovanje.Možeš ih izvaditi iz zemlje,umotati u novinski papir i staviti na neko mračno i prohladno mjesto.Ukoliko se ostave u posudama ili vazama,treba ih zajedno sa njima staviti na mračno i prohladno mjesto.
Aidazg,isto savjetujem i tebiDobro došla među cvijetoljupce |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Aidazg
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala!
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea hvala na iscrpnom objašnjenju, briga o šafranima se i dalje nastavlja!
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OdličnoNe bi trebao biti problem održati ih do sljedeće godine.Ako zagusti,javi |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Anemon
Novo sjeme Pridružen: 24 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sunlight
Upravo klijam Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja crvena kala u saksiji, koja ove godine ima malo neobičan cvijet:
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/kala_cvijet/71040.aspx -
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sunlight dupli cvijet ima tvoja kala
|
|
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |