Ruža hokus-pokus |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
JEKA FRA
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JELENA FRANIC
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jelena, zao mi je sto ti moram ovo reci, ali to nije hokus-pokus ruza :(
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
JEKA FRA
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kupljena je pod hokus pokus
|
|
JELENA FRANIC
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moja je kupljena pod tim nazivom, a nema nikakve veze sa Hokus pokusom (na žalost).....Tvoja isto nije, sigurno...ali je, unatoč tome, predivna.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obisla sam ovu svoju kotlinu i nasla 3 primjerka.....valjda ce bar jedna biti kako treba.....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |