Crvena hudika, snježne grude - Viburnum opulus |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan grm, sviđa mi se ovako kao stabalce više od mog raskuštranog, morat ću uzeti škare u ruke
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blu, prelijepo je stabalce....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne snježne grude.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajoj blue, kako je ovo lijepo.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je formirana u grm i već sam nekoliko puta pregledavala kako da napravim stabalce ali grane ne idu ravno gore i to nikako ne mogu. Pokušat ću "povaliti" grane pa ako izraste onda obavezno formiram stabalce. Blu, zaista je prelijepo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |