moj novonastali povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sjeme artičoke ima za kupiti gdje se i inače prodaje razno sjeme. Vidjela sam više puta. Još sam vidjela i osušeni cvijet artičoke, jako lijepo izgleda.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
azriela
Pustio korijenje Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel kasno sad sijati?
|
|
dosadna ko tekut
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedino da staviš sjeme u mali pitarić i biljčicu držiš pod nadzorom, zalijevaš preko ljeta...inače se sade u jesen...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno ti je ispao limun i nar jedva čekam nove slike tvog povrća
|
|
azriela
Pustio korijenje Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
probam pa javim:)
|
|
dosadna ko tekut
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
našla sam tri jagode...ostatak pojeo kos koji ima gnijezdo u stablu limuna
totalno razočarenje s bobom...3/4 mahuna bile prazne..pojma nemam zašto... razveselila me bazga koja mi je dala 10 cvjetova od kojih sam napravila 2 l sirupa...ali ja bih još pa sam dala ponudu u oglasima... |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bazgov sok - povratak u djetinjstvo..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijep vrtek
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fine, slatkeeeee...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida, da li bi artičoke uspijevale na kontinentu, malo zvuči ludo, ali cvijet je prekrasa, pa bi vrijedilo pokušati!!! U teglu pa unutra preko zime!! Jel bi se našla koja biljčica viška?
Ja sjeme artičoka nikad nisam vidjela u prodaji, ali ako ćemo pošteno, nisam ih ni tražila!!
U slast ti bile sušene smokve, ja bi se udavila u svježim, mekanim, pravo veli Anaida, slassnnee!!
Da li znate, kada u unutrašnjosti se može sijati bob, već sam par godina zagrijana za njega, izgleda mi...... ma baš mljac!!!! Vjerojatno rano u proljeće kada zatopli, ako zatopli, i sve prođe bez rasnog snijega i ranog mraza!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga freeland evo da se i ja malo ubacim ,ja bob sijem kad i grašak i niski grah,polovicom trećeg ili ako je baš jako hladno početkom četvrtog mjeseca.Samo moraš paziti on ti dobije neke vršne uši,onda ga trebaš malo posuti pitroidom u prahu.Meni čak nekad ni to ne pomogne,onda uzmem Chromorel D u prahu (pantakan).
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Frida,
malo sam i do tebe stigla,prava si vrijednica,
bob,češnjak,jagode,salata,artičoka,pa ti si na moru?
Tako lijepi cvijet artičoke,nisam vidjela,bravo!
a smokve!
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jedne sličice smišnog krumpira..danas se našao na stoliću u školi koji postavljamo za Dan zahvalnosti za plodove zemlje i dane kruha
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krumpir je lijepo nikao
raštika me lijepo iznenadila veličinom ( a cijelo ljeto nije se pomakla) imam malo i brokula ali puno špinata ( novozelandskog) ..i cikorije |
|
Mihaela
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan ti je povrtnjak!
|
|
klasa optimista
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krumpir u školi je zbilja smišan smokve u posudi su za izložbu
a tvoje povrće krasno napredno ti ćeš imat mladog krumpira na Božić |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napredak krumpira je vidljiv
pa špinat i mandarine će skoro, iako smo ih već probali ( još su malo kisele) |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posadila sam i dvije sadnice smokve petrovke ( s roditeljskog grunta)
|
|
mali_vrtlar
Upravo klijam Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ti si ko pravi stručnjak gledajući tvoje slike divim se tvojim radovima, samo tako nastavi
|
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |