Duranta |
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda još proklijaju
ova tvoja/moja ljepotica me svaki dan nanovo oduševljava |
|
Sponzorirani linkovi | |
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne bih rekla da će proklijati, sijala sam prošle godine i ustanovila da sijanje nije za mene, ra
zmnožavanje sa reznica mi ide super ali sijanje ko što je jednom rekla R.Sara što nikne to i ponikne. |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E,ova je zaista lijepo formirana. Kad procvjeta bit će predivna.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sam sad otkrila ovaj prekrasan cvjetak. Pročitala sam na početku teme da joj treba dosta svjetlosti. Možete mi reći je li bi joj pozicija na južnom balkonu odgovarala? Do 11,30 h hlad, kasnije sunce sve do zalaska.
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Duranti više odgovara istočna i zapadna pozicija ili polusenka, od direktnog podnevnog sunca.
Vetar ju je par puta obarao i malo poremetio oblik ali još uvek lepo izgleda. Taman joj uđete u štos oko nege, dostigne zavidnu visinu a onda ste primorani prodati je zbog nedostatka prostora. Onda vam prodaja postane problem zbog transporta. |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
viridarivm
Već proklijao Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Praktično pitanje, no takva pitanja najteže dobiju odgovor....
|
|
Život započinje danom kada zasadiš svoj vrt
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da duranta uopće nije neuredan grm,samo je morate šišati i šišati. Kad se redovito šiša, ona radi vrlo kompaktne i lijepe grmove koji se mogu oblikovati kao stabalca, okrugle krošnjice, izdužena stabla, kako god se hoće...
Nakon šišanja, ne prođe niti sedam dana a već potjera mladice, koje onda i vrlo brzo cvatu, tako da se zaista ne treba škrtariti u rezanju.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako neobična i posebno lijepa !
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepa je
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |