Zagorje zeleno .... |
Odgovori | Stranica <1 929394 |
Korisnik | |
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute fee, evo i mene u vizitu. Divno su se rascvjetali tvoji cvjetići.
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morala sam se uključiti kad je Zagorje zeleno na CIF-u
Draga Gute fee napisala si da je pustoš...to nikak nemre biti jer se priroda pobrine u proljeće da ima zelenila i cveteka u vrtu i izvan njega...kombinacija jorgovana je već sad prelijepa, a tek kad narastu...tulipani, narcise, hortenzija, šeboj da ne nabrajam... kod tebe ima stvarno svega...
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute, sve će se posložiti i biljke će ti zahvaliti. Neka si ti tu u tvom predivnom kraju! Šaljem tebi i tvojima puno
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje , vidim , opet me nista zaboravile , hvala vam od ! Moja lokacija je ona daleka
pa ni saama neznam kako to sad izgleda ! |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gutić, šaljem ti zagrljaj i puno kišnih pozdrava!
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo nisam stavila nikakvu fotkicu jer i nisam mogla nesto lijepo snimiti . Jos uvijek cupam drac
i kad sve ocistim .. onda cu vam pokazati kako sam bila vrijedna ..... |
|
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da želiš lijepo urediti svoj vrt, no čuvaj se, draga, i pazi da ne pretjeraš. Mene neki dan ukočilo u križima od čupanja korova!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I opet ista stvar .... samo znam da kad se vratim da cu biti vrijedna .... jako vrijedna ..... nije jos ... ali cekamo ga ... moze doci svaki cas ..... |
|
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prosle godine dok me nije bilo mi je uginula
|
|
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neke slikice su prekrizene neke nestale .... izgleda da moram iznova nauciti kako se stavljaju slikice .
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 929394 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |