božur |
Odgovori |
Korisnik | |
dinadart
Novo sjeme Pridružen: 07 Rujan 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 21:33 |
Znam da je malo kasno za njih,ali ako itko zna kako da ih nabavim,gdje i po kojoj cijeni...molim Vas da mi javite...problem je sto mi trba veća količina rezanih crvenih i ljubičastih nijansi..unaprijed zahvalna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako trebaš reznice, stvarno ne znam gdje ih možeš nabaviti
to bi trebalo provjeriti kod cvjećara (profesionalaca) ili čak uvoznika cvijeća, koliko znam božuri su ocvali još na proljeće, sad im je vrijeme da krenu na spavanje a ako trebaš sadnice koje će dogodine cvasti onda pogledaj na decorine stranice, imaju dosta božura u ponudi |
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Decora Buzet ima zavidan izbor božura. Sadnice šalju i poštom. Sve što sam od njih kupila mi se je primilo i lijepo napreduje. Ne kasnite. Sad je vrijeme za sadnju božura.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |