nepoznati pelcer |
Odgovori |
Korisnik | |
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 11:57 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da nije Božićna zvijezda... moje skromno mišljenje
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja mislim ko i Željka,no ne znam kak se zvijezda pelca.Imaš temu o njoj i ako nije Admin napisao kako se pelca,pitaj njega,on zna.
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to sam i ja pomislio ali na slikama se vide samo cvijetovi.listovi se jedva naslučuju.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa poslikaj cvijet izbliza.To misliš na ono desno od božićne zvijezde(božićna zvijezda je ovo sa zelenim listovima,u prvom planu na slici)?
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja opet samo vidim listove, a cvjetovi se samo naslućuju .. |
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o tome u prvom planu i govorim.oni cvjetiči su otprije u vazi,več su i suhi.dakle ipak je božična zvjezda.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja mislim da je riječ o božićnoj zvijezdi.....pokušao sam zapelcati, na žalost nije uspjelo, možda zbog bijelog soka. Znam da je zvijezda mlječika kao i maslačak i da ima plitko korijenje.
Kažu da je najbolje iz sijemena. |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
negdje sam pročitala da rez/ranu na grani božićne zvijezde treba staviti u vruću vodu da prestane curiti taj bijeli sok
valjda su onda veće šanse da se uhvati nisam znala da pravi sjeme |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |