Ahimenes - Achimenes |
Odgovori | Stranica <1 232425 |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ja sam ga davno imala i voljela bih ga imati opet, isto tako jedne zime rizomi su jednostavno nestali, iako su bili u zemlji na tamnom i na temperaturi oko 10. Predivan mi je i onaj viseći i baš sam se dogovarala s Miromk kako ćemo si ih kupiti kad odemo u Pordenone, svakako ide na spisak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
cicak2017
Novo sjeme Pridružen: 19 Ožujak 2017 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poštovane korisnice, evo otvorih profil na nagovor svoje majke koja je poludjela za tim Ahimenes cvjetovima, ima ljubičaste več godinama no sad bi htjela i drugle boje, crvne, bijele, pa vidim da se ovdje obavljaju razmjene/prodaje pa bih zamolila jednu od vas koja posjeduje te gomolje nekih drugih boja (crvene...) da mi se javi ovdje, jer mama je u potrazi već dugo i nikako ih ne može nigdje pronaći pa mi se ovo čini jako zgodna prilika! Zahvaljujem svima u ime svoje majke kojoj moram ispuniti ovu želju Hvala na razumijevanju.
|
|
Odgovori | Stranica <1 232425 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |