slovenski "chemaco" |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jao kak da ja zbrisem.....nikak da se odljepim od juniora....patim...no morati cu napraviti harac-jednu salvetu od svake ...hihihihihihihiiiiiii
jao i ja bi islaaaanaravno, putovnica mi je istekla prije godinu dana, prije par mjeseci sam se slikala, no jos nisam ju isla napraviti....plavusa ja
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovak, buduci mi ja auto spusten, kad se optereti struze, daklem 4 je max koliko nas moze sjediti inace cemo ici kuci pjesice. e sad kada jedini termin kada bih mogla ici je 29.11. no tada je vesnin tecaj :( damn....eventualni termin je jos i 06.12. no to cu moci potvrditi tek krajem mjeseca.
u svakom slucaju, eto....jedino kada mogu ici je subota jer preko tjedna nema sanse, a dobivanje slobodnih dana godisnji i ine akcije su nula bodova :( smrc....
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |