SHASHIN VRT- SLIKE |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro čekat ćemo, ali onda moraš punoooo slikati. |
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje...osim Kat rei.Ajme ženo koji raj imaš a ti tek tu pišešKo da Lantana(samo primjer velim) veli da je njen vrt 0
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E draga moja, netko je rekao na Forumu, ja vam pokažem ono što je lijepo, a ono što nije ne pokazujem. Tako i ja, Pravim se važna sa glicinijom i onih jadnih 5 kvadrata cvjetnjaka, a ostatak ni ne pokazujem. a kod tebe je cijelo dvorište prekrasno rascvjetano.
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako netko može reći da mu je vrt 0 to sam onda jaaaaa. A vaši,nezna se koji je ljepši. Svi su predivni i s užitkom gledam slike (iskreno malo i tužno jer nemam bar malčice tako uređeno). Ali samo vi tako nastavite,a ja ću malim koracima za vama.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lilly,i Kat.rea isto,meni je svaki vrt na svoj način lijep.Makar su i dvije biljke posađene,no ako su s ljubavlju posađene i njegovane nisu ništa manje lijepe od nečijeg cijelog dvorišta.Ukratko,gluposti pričate
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ovo je tako divno
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh koja ljepota!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zašto sam ja ovo tek danas vidjela? Slikano kako bilo, makro, mikro il kako već, što je prekrasno, prekrasno je. Shasha . Skidam kapu, potkapu, periku... sve! |
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |