Anđeoske trublje - nabavka |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj Fatka, ni meni nije skupo - da je i duplo skuplje! Ludnica kakvo je to cvijeće... kakve boje... fantazija!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željka pogledala sam link i skoro pala u nesvjest, pa stvarno je fantazija boja i oblika, ali neka ja imam samo jednu, i to je nešto za početak. "obožavatelja burgmansija"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam, za sjeme do toga je lakse doci a i same biljke nisu skupe, ali ali teze doci do njih.Nego carice moja daj nam trazi duplih za kupiti sjeme, samo sjeme.
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka, misliš - ako je sjeme u pitanju lakše će se progurat do tebe . E drage moje, to će nam biti tiha patnja dok neka od nas ne otputuje u Dansku ili gdje već. Triša jesi vidjela ljubičastu, boja mi je fenomenalna, ma sve su za prolupat! Fatka nam je u depresiji.. DAJTE ŽENE NAĐITE BAREM JEDNO SJEME DUPLE TRUBE ZA FATKU!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo je Andreja u oglasima nešto trublji ponudila, odi malo vidjeti što ima, ja sam se već prijavila.
Nema ljubičasta, koja je mrak, ali ipak nešto ima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Staky
Nedavno posijan Pridružen: 18 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 68 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaajme, sad sam tek vidjela. Fatka nam je poznata po tome da voli Brugmansije i Dature :) a volim i ja ruku na srce. Dature imam bijele i plavu duplu sam imala ali ona izgleda da je osjetljivija nego ova bijela.
Brugmansije imam bijelu, žutu i neku bijelo crvenkastu još uvijek učim kako razmnožiti Brugmansiju...
ali i ja bih se priključila svakako ako bude nekakvog naručivanja, nemojte me molim vas zaboraviti
|
|
tropic
Novo sjeme Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupovao sam od ove firme. Baš mi je jučer došao jedan paketić
Pogledaj pažljivije pod "seeds"... cijena vrećice je oko 2 dolara (dakle 10 kuna). Šalju, brzo i uz vrlo malu poštarinu.
|
|
anagalis
Pustio korijenje Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od koje firme? |
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se pitam,od koje,da li od ove holandske?
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |