Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori | Stranica <1 243244245 |
Korisnik | |
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je ovde lepo,nista novo sto vec nisu svi rekli-predivno.
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
Sponzorirani linkovi | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvjetno carstvo,uživam u razgledavanju
|
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Anaida otkad ja nisam bila u tvome vrtu.
Sada sam baš uživala,toliko ljepote na jednom mjestu. Prekrasno! |
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoja zadnja slika lavande je prekrasna!
Šteta što češće nisi sa nama, znam da ti je vrt prekrasan! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, da, obožavam lavandu
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaidice draga... znam da ako želim uživati da mogu ići u šetnju daleko unazad, šetnje u tvojem vrtu oduvijek su mi bile jedne od dražih... ali sad s proljećem očekujem i poneku novu tog tvojeg predivnog vrta. Do tad ti ostavljam lijepe misli i puno
|
|
belica,zagreb
|
|
Odgovori | Stranica <1 243244245 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |