Luffa acutangula |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure kakva su iskustva? Ajde oživimo malo temu! Zanimljiva je.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam sijala ove godine i od vise sjemenki samo mi jedna prezivjela.Jako sporo raste imala sam jedan plod nije nesto veliki ali ova hladnoca me natjerala da je uzmem sa loze. Sjeme nije dovoljno sazrilo ali imam jednu manju spuzvicu.Bas je interesantno.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam dobila nekoliko sjemenki od sestrične kojoj je uspjelo uzgojiti nekoliko plodova. Rano je sijala i sazrele su joj ali nisu prevelike, oko 20 cm. Sijat ću konem siječnja u posude a poslije prenijeti biljke u vrt.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
isto namjerava i ja, kupila sam sjeme pa ću probati
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam dobila sjeme ,kasno,kasno i posijala...rezultat nula!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Zagi
Nedavno posijan Pridružen: 20 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 82 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sadio sam luffu i par puta mi je i uspjelo dobit plodove koji su se posušili na biljci.Problem kod uzgoja je što treba jako dugi period toplog vremena da bi se plod posušio .Ako se ne posuši dobro onda i sjeme nevalja a sami plod je beskoristan.Imam negdje sjemena ali sad več par godina starog ,morao bi probat ove godine ponovo posaditi.Kao spužva je stvarno interesantna biljka i kad j upotrebljavaš malo je grublja nego ove umjetne il prave spužve.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |