penjacice u tegli |
Odgovori |
Korisnik | |
sloboda11
Novo sjeme Pridružen: 22 Veljača 2015 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Ožujak 2015 u 19:54 |
Upit.zamislila sam da mi u velikim teglama budu penjacice,na nekom betonskom podestu kod kojeg trebam sjenu.tekoma se nekako snasla,orlova kandza se malo razboljela ,mozda se oporavi jer sam je jace orezala, no pavitina nikako da krene dalje od 3 listica, kao i puzavi jasmin.svaka je u svojoj tegli, u podnozju je lozica. Neki mi kazu da penjacice nece biti dobro u tegli, ili da ih dobro pognojim stajskim gnojivom. Sto mi je ciniti?
Jos imam gliciniju koju bih takoder stavila u teglu, jer mislim da cu tako kontrolirati je. E sad, sto preporucujete u okolnostima tegle? |
|
Sponzorirani linkovi | |
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
sloboda11
Novo sjeme Pridružen: 22 Veljača 2015 Lokacija: Virovitica Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa je,mozda i moja krene
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja doduše nemam penjačice u teglama, ali imam ruže, oleandere, drvce krumpirka, čak i stabalce masline. Šogorica ima prekrasnu ružu penjačicu u ne tako velikoj tegli. Jedino što moram ljeti češće zalijevati.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sloboda11
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona, jel taj jasmin u tegli? Utjesili ste me, valjda ce i moje penjacice krenuti...A glicinija? Ima netko u tegli?
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijevi je u velikoj a desni u manjoj podnose i male minuse , gliciniju imam u zemlji mislim da bi joj najveća tegla bila mala, doduše možda prvih par godina bi i mogla, probaj .
Ja u tegli imam pasifloru, u jesen ju skratim i s njom unutra jedne godine sam imala cijelu ogradu prekrivenu cvjetovima ostavila ju u zemlji i smrzla mi , od tada ju unosim |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |