Ananas salvia |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekam da procvate moja,ogroman je grm.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošle zime sam porezala i pokrila plastičnom flašom. Zanima me da li je ove godine slobodno ostavim nepokrivenu ili da napravim isto kao prošle godine. U kontinentalnom dijelu sam.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošla je zima bila izuzetno blaga pa joj je to i odgovaralo...ne bih riskirala, svoju ću biljku unijeti na stubište
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bih je pokrila, za svaki slučaj
a reznicu nih obavezno stavila u teglicu pa sklonila... isto za svaki slučaj ;) |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam svoju veliku u zemlji skratila i pokrila lišćem a jednu mladu unijela unutra za svaki slučaj isto
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je more
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepa je...sarenilo je bitno...samo da nesmrzne..motaj..nadam se da nemas razigranog snuo goga kojemu je zanimljivo igrati se sa onim s cime sam smotala osjetljive trajnice...kad ujutro ustanem pa vidim da je nesto razmotao vicem na njega grdim ga a on samo sjedne i gleda me u oci...sad je shvatio i nedira vise..nevoli kad sam ljuta...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |