ja pocela |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ne znam kako se zovu,no znate koje su to biljke,pa onda znate i koliko to jako miriši pogotovo u jutro i sad navečer
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da nije možda phlox.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam,no ja ionako ne znam većinu biljaka kako se zovu,meni je bitno da su lijepe.A ove jesu,samo što ih nisam preko dana slikala pa ne dolazi do izražaja sva ljepota njihova
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha Slažem se. Važno je da ti dobro uspjevaju a evo zahvaljujući blagodatima tehnike i mi možemo uživati barem u pogledu ako ne i u mirisu.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a sad kad karanfilići procvatu,koji miris,ruže su već u pupoljcima,ajme sve cvate,uživam biti vani makar se naradila do bola
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo obećala sam vam slikice ....Tako je to bilo u početku a sada se ipak zazelenilo... Još čekam keramičara... |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno izgleda!!!
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super je Donata, a tek kad dođu pločice bit će to pravi mali raj.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super je ova usporedba početka i vrhunca cvijeta,
i to sve za par mjeseci,
tko bi i gledao pločice pored te ljepote cvijeća i još more u ''daljini'' ,
bravo Donata
ps/ kako si samo ''nagovorila'' Cvijećepazitelja na poziranje
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DOnata , super je !!! Pogotovo ovi veliki cvijetnjaci, uvijek daju poseban štih vrtu i terasi!
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U njegovih 11 godina cvijećepazitelj već zna gdje se treba smjestiti.. A više me ni ne gleda čim imam fotić u rukama... Kad je na skoro svakoj drugoj sličici... |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ne zna se sta je ljepse, on ili cvijece
Ažurirao administrator - 26 Lipanj 2007 u 22:58 |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ostala malo zbunjena, pa morala otići pogledati tko je to "on"!!! Stvarno je predivan i on!!! Cvijeće ne trebam niti komentirati!!! |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata terasa ti je prelijepa, ali imam i pitanje, ovo žuto cvijeće, jesu to margarete ili???
|
|
Sensa
Nedavno posijan Pridružen: 18 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 51 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj Donata koliko prostora i divnog korita! A sta ono lepo visi tamo u kosari?
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |