Nematanthus gregarius- goldfish |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefice, takvi su i moji uvjeti,osim što ja baš i ne gnojim. Ali ako tebi tek sada idu pupovi, možda će i meni uskoro.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
R Sara- oprosti draga tek sad vidim da si rekla da ti je reznica koju sam ti dala pokojna.... čim se vidimo dobivaš druge ...
Lijepe su vam cure, iskreno ja sam svo svoje cvijeće malčice zbog nedostatka vremena ove godine zanemarila... ali moj cvate kao što se vidjelo po slikama neprestano od veljače... a i cvijet mu zaista dugo traje. Malo mi je dobio po nosu preko ljeta jer ga nisam baš sklonila u polusjenu, tj bio je non stop na pržioni, što se očitovalo tu i tamo kojim progorenim listom, ali on cvate evo i sada. A bome ga ni gnojila nisam evo ga tu iza slikanog neki dan... a ovo je bilo čini mi se nekad u 5 mj.... |
|
belica,zagreb
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S time da moj ako obratite pozornost ima puno manje i mesnatije listove a i cvijet je jarko narančast.
Ove kao što vi imate sam viđala u Bau hausu i Lidlu i puno su drugačiji, a i naziv je drugi, samo iskreno nisam se potrudila zapamtiti . Pretpostavljam da jesu iz iste porodice jer su zaista slični |
|
belica,zagreb
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Procvao i moj ove godine, vrlo je simpatičan,
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |