Ipomea, slak ukrasni, ladolež |
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ovih imam po cijelom vrtu, visoki prek 2 metra ....... Uploaded with ImageShack.us .......ali ovaj samo jedan jedini i visok samo 15-tak cm, a upravo ima čak 2. cvjet !! I tek na ovoj velikoj slici vidim koliko još pupoljaka ima !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobila sam dvije sadnice i.cardinal.jedna je onako mala procvijetala i odjednom su propale.čime sam ih ubila.da nije od viška vode
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moguće da ih je ubilo i ovo čudljivo vrijeme. Nakon oluje koja je bila 25. 6. pola cvijeća mi je počelo naglo propadati pa i slak.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
drimena
Novo sjeme Pridružen: 26 Svibanj 2015 Lokacija: krf Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav ljudi. Imam na terasi Ipomeu, napreduje lijepo. Mladih izdanaka ima dosta pa me zanima da li mogu da kidam one izdanke koji se krecu u smijeru koji mi ne odgovara a da ne ostetim biljku. Npr,pri samom korijenu biljke ima 2 izdanka koje bih rado otkinuo. Na internetu ima dosta price oko toga ali nikako da nadjem konkretno sto me zanima pa se nadam da ce mi odgovoriti neko ko ima iskustva. Ne bih volio da ostetim biljku. Hvala
|
|
Odgovori | Stranica <1 111213 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |