Cotinus coggygria |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajski vrtovi
|
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ali lijep je i kad cvate
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se u potpunosti, cvijet je kao kruna svega ! |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Grudica
Novo sjeme Pridružen: 18 Veljača 2016 Lokacija: Bjelovar Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene zanima gdje mogu kupiti sadnicu rujevine?
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Koja divna igra boja !
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Prekrasan grm s usklađenom bojom lista i cvijeta filigranske izrade. Po predivnoj boji lista pretpostavljam da je većinu dana na sunčanoj poziciji.
@NinettA, teško je gledati samo cotinus, izdvojiti ga iz pozadine, vertiklanog vrta, cjeline koja ostavlja bez daha. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa sad gledam tvoj kotinus i sretna sam što ga i sama imam, gledam ga s balkona i hvala dragim cvjetnim prijateljicama na rođendanskom poklonu
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno ! Tek sam sad naisla i ostala gledati !
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |