traže se vrsni znalci .... |
Odgovori |
Korisnik | ||
malosrce
Već proklijao Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 21:15 |
|
molim veliku pomoc....
naime tražim već jako dugo jednu biljku,
neznam kako se zove, ni gdje kupiti....
gledala sam vaše fotke letimićno, pa nisam pronašla,
oćito mi je pobeglo.....
eto da Vam je opišem,
praktički ta biljka može izrasti kao neki grmek,
ima veliko tamnozeleno lisnato lišće, koje je jako veliko, i ide od same
zemlje,
a u sredini im izraste na stabljici crveni cvijet....
please.....
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Imam veliku knjigu cvijeća, sa predivnim slikama, ako nađem nešto slično, probat ću slikati, pa da vidimo što tražiš.Ja nisam nikakav znalac, ali si mogu dati truda.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
malosrce
Već proklijao Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da nije možda klivija - pogledaj tvoj opis bi joj odgovarao.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
sobna ili vrtna biljka?
|
||
malosrce
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
vanjska....
|
||
malosrce
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
vidjela sam na netu slikice, i nije
klivija......
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
možda amarilis?
ili kana? ... u koje doba godine cvjeta? |
||
malosrce
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hm, koliko sam vidjela, cvjeta
7 i 8 mj.
|
||
malosrce
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
gledam net i
KANA JE !!!!!!
DI DA JU KUPIM......
|
||
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pogledaj sad po dučanima u ponudi lukovica a i žicaj u oglasima-možda netko ima viška
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ja je nemam, bar ne tu crvenu, samo malog lucifera koji nije ni cvjetao ove godine
ali mislim da ćeš ih na proljeće naći u prodaji, mislim da se onda i sade a još bolje ako netko od forumaša ima gomolj za tebe bilo bi dobro da staviš na oglase da je tražiš ako naletim negdje na njih kupim ti pa pošaljem |
||
malosrce
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ok, stavila sam oglas.... pa ćemo vidjeti...
all do proljeća se bumo čule, a možda i vidjele.....
puno ti hvala
|
||
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |