Bonsai od japanskoga javora acer p. |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Dado001
Novo sjeme Pridružen: 13 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ocke Glikica tako cu napraviti,,,joj daj kad bi negdje pronasla da imaju japanskih javora javi,,,,meni je taj fora totalno...
ja samo znam za rasadnik strk da ima javora,,,,
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kolika je cijena kod njih???
|
|
Dado001
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovako ja sam detaljno pitao i cjena je sljedeca,,,od 200kn javor krece to su pocetne mladice, pa na dalje, do nekih700 - 1000kn imaju vec sasvim lijepe primjerke da nekazem da se to malo moze cijenkati ipak je kriza.,,, ali kazem treba tamo otici i uzivo sve vidjeti tesko je ovako preko slika i online,,,to je oko bjelovara taj rasadnik ,,, kad bi nas se skupilo par pa da odemo bilo bi super,,,,,
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja planiram otići u rasadnik Milić, to mi nije jako daleko. Na proljeće naravno, možda se nađe nešto zanimljivo za bonsai.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice...ja sam kupila u Bauh...jednog malca iz te vrtlarije koju spominješ. posađen mi je u vrtu, nie radim bonsai od njega, no htjela sam reći da nije bio skup. I sad ih ima za kupiti u Bauh..., baš sam neki dan vidjela, no kako me nissam baš zagledavala jer sam tražila nešto drugo. Imam sliku u temi Acer....
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon vidjela sam tvoj javor. Samo što će meni trebati u startu nešto veće, sa debljim stablom i razgranato na poseban način. Bude ih na proljeće i kod mene u prodaji na par mjesta, nadam se da će mi nešto zapeti za oko.
|
|
|
|
Dado001
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo priblizava se kraj 2 mjeseca sad je vrijeme ako se misli uskoro neki nebarij gdje naci u sumetini kakvoj,, javi pliz ako negdje nadjes japanski javor |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dado, ja sam jučer našla 3 drva, idi na HBF pa vidi, jako sam zadovoljna.
A japanski javor ću tražiti negdje u rasadniku. Ako bude što zanimljivbo, javim ti. |
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, ne beše ti žao?!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar, ni malo. Vidjet ćeš kad još malo poraste kako će to biti krasno drvce.
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo koliko je narastao ove sezone, na proljeće opet ide "pod nož", tj škare:
|
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica...ovaj ti se baš lijepo "ukrošnjio" !! Vjerujem da je lani bio bar dva puta orezani i već se vidi napredak u remifikaciji !!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |