Prodajem salvete! |
Odgovori |
Korisnik | |
Danci27
Nedavno posijan Pridružen: 19 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 22:24 |
Hitno prodajem za prijateljicu 360 salveta za 600 kn.
Ne znam kako bi vam sve to poslikala i prikazala.Salvete su u odličnom stanju,nisu presavijanje,teme su božić,uskrs,cvijeće,razno. Hitno joj treba novac. Ponude molim na pp. Nemojte nešto zamjeriti.Toliko. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Danci27
Nedavno posijan Pridružen: 19 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može i 1.50kn komad.
|
|
caca5
Mladi grm Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bih ti rado uzela ih medjutim ti verovatno ih nebi slala u inostranstvo,jer ja ne zivim tu. Uglavnom,ja sam zainteresovana...ti vidi
|
|
salecar
Novo sjeme Pridružen: 10 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odakle ste imam i ja salvete da prodam neke iz srbije sam kao i vi :) pa ako hocete javite se:)
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |