Planika maginja - Arbutus Unedo L. |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo nisam nikada vidjela.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam planiku , kupila sam ju pred mjesec i pol za svoj zimski vrt u nastajanju. Sad me zanima nakon koliko vrenema ona cvate i donosi plod?
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam u Kaliji vidjela Arbutus Unredo na akciji i bez obzira što već imam jednu kupila sam si još jednu. Prijašnja cijena je bila 71.50 kn, sada je 50% na sniženju i platila sam ju 35,75 kuna. Biljka je visine do 60 cm i lijepo razgranata.
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blago tebi...ja nemam kaliju nigdje blizu...
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam i ja jednu planiku u novom vrtu. Nije velika, ali lijepo raste..Još nije cvjetala, mlada je, možda će ove godine...Nedavno sam šetala uz more u Selcu i vidijela sam dosta planika u cvatu...pa eto pogledajte...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manjiga cvate i ima plod istovremeno, prekrasno ih je vidjeti. Ja sam danas jednu mladu izgulila u prirodi i posadila u pitar, već sam nekoliko puta presađivala direktno u zemlju i nije išlo.
|
|
život je more
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plod i cvijet zajedno
|
|
život je more
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...baš zanimljivo izgleda istovremeno sa cvijetom i plodom...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divna je ja je obožavam! Okus joj je fini a cijela biljka je dekorativna.
Lantana još pamtim onu kod tebe u Bolu
Imam je i ja zahvaljujući našoj teti Đurđici
|
|
Rijeka
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo osvježavam temu jer se moram pohvaliti da sam danas vidijela prve cvijetove na mojoj planiki. Nisam još slikala ali hoću ovih dana. U vrtu je i lijepo je izrasla za godinu dana, kupljena je iz istih izvora kao i Mirina..
|
|
sutra je novi dan
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja još nije cvala draga Jagoda.
|
|
Rijeka
|
|
Wolfsbane
Mladi grm Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
cek ovo se prodaje? :D
kod mene na moru je doslovce svaki drugi grm u sikari maginja, ili meginja kako tamo kazu. nisam ju probala tu nositi jer sam iskreno mislila da je korov. plod je ok, ali meni nekako fali okusa, iako ovi dolje kazu da je ok za djemove i sokove. kad bum isla dolje budem pocupala mladih pa podijelim tu
|
|
velika gorica
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wolfsbane istina je da planika raste na divlje u Dalmaciji, po otocima a ima je i u nekim dijelovima Istre. Ja sam dobila nekoliko sadnica tako iz prirode, ali ni jedna se nije ulovila. Takvo iskustvo ima i Lantana. Izgleda da joj ne odgovara kad se je čupa iz prirode. Mira i ja kupile smo od gospođe sa Krka i sad nam lijepo rastu naše planike....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon 4-5 g. i moja planika dala plod prošle g.
Sada je u cvatu. One planike sa prijašnjih slika preživjele i onu veliku smrzavicu od tjedan dana 2012. (cca - 6) uz veliku buru. |
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |